Hoe verzorg je je huid het best in de zomer?

Check dit zomer 6-stappen plan! 

Heb je net als ik nog een mooie vakantie in het voor uitzicht? Ik geef je extra tips om je huid het best te verzorgen!

Extreme hitte, UV-straling, chloor, zout, zomaar een paar dingen waar je huid mee te maken gaat krijgen! Wanneer je dan onbeschermd de zon in zou gaan zijn rimpels, pigmentvlekken en ja, ook huidkanker de meest voorkomende effecten. En dit willen we juist allemaal voorkomen!

Ik geef je tips en een zomerplan voor je huid!

  1. Neem ’s ochtends een snelle douche en reinig je huid met een milde reiniger zoals de Velvet Creamy Milk of Rise & Shine Cleanser. Gemakkelijk in gebruik, want de Velvet Creamy Milk is een effectieve 3-in-1 reiniging: een reinigingsmilk, make-up en eye make-up remover in 1. De Rise & Shine Cleanser reinigt de normale en onzuivere huid op sprankelend en zijdezachte wijze, zonder haar uit te drogen.
  2. Vergeet niet te hydrateren met een goede 24H crème! Kom een keer in de salon voor een passend advies hierover!
  3. Breng tenminste 30 minuten voordat je de zon ingaat de Cenzaa Facial Protection (Medium of High Care) aan op je huid. Breng de producten na 2 uur opnieuw aan.
  4. Regelmatig licht scrubben is een must. In de zomer wordt je huid onder invloed van de zon voorzien van een dikkere hoornlaag (lees dode huidcellen) wat kan zorgen voor een grauwe tint. Verwijder 2x per week deze dode huidcellen met bijvoorbeeld de Crystal Orange Cleanser, Microdermabrasion Polish of Renewal Body Polish.
  5. Vergeet niet voor je naar bed gaat de huid te reinigen en te hydrateren. Gebruik 1 a 2 keer per week het Relaxing Masq gezichtsmasker.
  6. Zorg dat je voorbereid de zon ingaat en boek voor een heerlijke behandeling (Pre-Summer Treatment). Ook is het aan te raden om na afloop een behandeling in te boeken (After Summer Treatment) om je huid weer eventueel te laten herstellen en te kalmeren.

Maar, de belangrijkste tip is natuurlijk wel, geniet met 100% van je zomer!

Veel liefs,

Vera

Online afspraak maken