Over Uniek

In 2009 ben ik gestart met de opleiding allround schoonheidsspecialiste aan het Deltion College te Zwolle. Deze opleiding heb ik met goed gevolg mogen afronden. Hierna heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om te staan waar ik nu sta. Ik heb een erkende visagie- en haarstyling opleiding gevolgd bij Dik Peeters te Amsterdam zodat ik u een totaal aanbod kan bieden. Op dit moment en in de toekomst wil ik mij blijven ontwikkelen om mijn kennis en het aanbod in de salon uit te breiden.

In 2014 ben ik gestart met UNIEK Schoonheidssalon. UNIEK is een kleinschalige salon waar rust, persoonlijke aandacht en unieke behandelingen centraal staan. Tijdens de behandelingen werk ik met de producten van Cenzaa Nederland. Daarnaast zijn de producten van Loveli en MILU verkrijgbaar in de salon. Voor dit laatste merk is er ook een UNIEKE behandeling te boeken. Alle producten zijn geheel geïnspireerd op de natuur, ze bevatten geen parabenen en conserveringsmiddelen. Op mijn blog verschijnen regelmatig interessante artikelen over bepaalde ingrediënten en waarom ze wel goed zijn voor je huid en waarom juist niet. Daarnaast kan ik op aanvraag een ingrediëntenlijst van een product voor je uitzoeken zodat je precies weet wat er in zit.

Binnen Cenzaa Nederland heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van Wellness. Sinds 14 maart 2017 mag ik mij officieel gediplomeerd Wellness Expert noemen binnen het concept van Cenzaa. Dit houdt in dat u in de salon terecht kunt voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen waar huidverbetering en ontspanning hand in hand gaan.
Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie waardoor eventuele huidproblemen van binnenuit aangepakt worden. Door deze manier van werken zal geen behandeling hetzelfde zijn.

Naast de verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen bied ik ook de mogelijkheid voor de verzorging van visagie en haarstyling voor bruiloften, feestjes en fotoshoots.

Ik hoop u graag een keer te mogen ontvangen.

Vera

Online afspraak maken